INTRODUCTIE

Welkom bij Tandarts Ede; bijna 20 jaar dé tandarts voor de hele familie en een begrip in Ede.

Onze praktijk is volledig zelfstandig; kwalitatieve en persoonlijke zorg leveren is onze grootste drijfveer.

Wij zullen er alles aan doen om uw behandeling zo prettig mogelijk en naar tevredenheid te laten verlopen. Onze behandeldoelen komen in samenspraak met u tot stand en wij houden rekening met uw wensen en mogelijkheden. Wij hechten groot belang aan de menselijke benadering. Voor de diverse tandheelkundige zorgvelden hebben we in onze praktijk de specialisten in huis waardoor u altijd binnen een vertrouwde omgeving behandeld zult worden.

Onze praktijk is gevestigd aan de Arnhemseweg 10-A. Bij ons kunt u dagelijks, 6 dagen in de week, terecht voor hoogwaardige en moderne tandheelkunde.

Van maandag t/m donderdag zijn wij geopend van ’s-ochtends 07.30u tot ‘s-avonds 20.00u. Op vrijdag van 07.30u tot 16.00u. en op zaterdag kunt u terecht van 08.00u tot 16.00u. Voor de behandelingen in de avond of op zaterdag tijdens de reguliere openingstijden worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Tandarts Ede heeft ruime openingstijden waardoor u bij pijnklachten / spoedgevallen vrijwel altijd in onze praktijk wordt gezien/behandeld. Buiten de ruime reguliere openingstijden of op zon- en feestdagen verwijzen wij u door naar Dental 365 te Ede (zie “SPOED” voor uitgebreide informatie).