INTRODUCTIE

Welkom op de website van Tandarts Ede; De tandarts voor de hele familie!

Tandarts Ede; gevestigd aan de Arnhemseweg 10-A en bijna 20 jaar een begrip in Ede. Bij ons kunt u dagelijks, 6 dagen in de week, terecht voor kwalitatieve hoogwaardige en moderne tandheelkundige zorg. Wij hebben uitstekende tandheelkunde en patiënttevredenheid zeer hoog in het vaandel. Wij zullen er alles aan doen om uw behandeling zo prettig mogelijk en naar tevredenheid te laten verlopen.

Onze behandeldoelen komen in samenspraak met u tot stand en wij houden rekening met uw wensen en mogelijkheden. Wij hechten groot belang aan de menselijke benadering. Voor de diverse tandheelkundige zorgvelden hebben we in onze praktijk de specialisten in huis waardoor u altijd binnen een vertrouwde omgeving behandeld zult worden. U kunt van maandag t/m donderdag bij ons terecht van ‘s-ochtends 07.30u tot ‘s-avonds 20.00u. Op vrijdag zijn wij geopend van 07.30u tot 16.00u. Ook op zaterdag kunnen wij u behandelen van 08.00u tot 16.00u. Voor de behandelingen in de avond of op zaterdag tijdens de reguliere openingstijden worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Tandarts Ede heeft een eigen nooddienst voor haar eigen patiënten. Bij calamiteiten zijn wij buiten de reguliere openingstijden bereikbaar en wordt u, indien nodig, door uw eigen tandarts of collega tandarts van Tandarts Ede in een voor u vertrouwde omgeving behandeld.