Welkom bij Tandarts Ede, al 20 jaar uw vertrouwde tandheelkundige zorgpartner in Ede!
Onze missie is om uw glimlach te laten stralen en u te voorzien van de beste tandheelkundige zorg. Bij Tandarts Ede begrijpen we dat een gezonde mond een essentieel onderdeel is van een gezond leven. Daarom stellen we alles in het werk om uw tandheelkundige ervaring comfortabel, efficiënt en effectief te maken.

Waarom kiezen voor Tandarts Ede?

Een ervaren en toegewijd team: Bij Tandarts Ede wordt u verzorgd door een deskundig team van tandartsen/specialisten en mondhygiënisten die constant streven naar uitmuntendheid in tandheelkundige zorg. Onze professionals zijn goed opgeleid, ervaren en volgen voortdurend bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde.

Moderne faciliteiten en geavanceerde technologie:

Onze praktijk is uitgerust met de nieuwste technologische apparatuur en hulpmiddelen om nauwkeurige en efficiënte behandelingen te kunnen bieden. We gebruiken geavanceerde technologieën om uw behandelingen te verbeteren en uw comfort te vergroten.

Persoonlijke benadering en patiëntenzorg: Bij Tandarts Ede geloven we sterk in een persoonlijke benadering van tandheelkundige zorg. We luisteren naar uw behoeften en zorgen, nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en werken samen met u om een behandelplan op maat te maken dat past bij uw individuele situatie en budget.

Uitgebreid aanbod van tandheelkundige diensten: Of u nu behoefte heeft aan een eenvoudige controle, een periodieke reiniging, orthodontische correcties of een complexe restauratieve ingreep, we bieden een uitgebreid scala aan tandheelkundige diensten onder één dak. Onze tandartsen hebben expertise op verschillende gebieden, waardoor we u de beste zorg kunnen bieden zonder dat u doorverwezen hoeft te worden naar externe specialisten.

Comfortabele en ontspannen omgeving: We begrijpen dat een tandartsbezoek voor sommige mensen stressvol kan zijn. Daarom hebben we onze praktijk ontworpen met uw comfort in gedachten. Van onze vriendelijke ontvangst tot onze comfortabele behandelstoelen en kalmerende omgeving, we streven ernaar om uw tandheelkundige ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Preventieve tandheelkunde: Wij geloven we dat preventie de sleutel is tot een gezonde glimlach. Daarom moedigen we regelmatige controles en professionele reinigingen aan om tandheelkundige problemen in een vroeg stadium te detecteren en te behandelen. We geven u ook graag advies over goede mondhygiëne en tips om uw glimlach stralend en gezond te houden.

Ruime openingstijden: Bij ons kunt u dagelijks, 6 dagen in de week, terecht.
Van maandag t/m donderdag zijn wij geopend van ’s-ochtends 07.30u tot ‘s-avonds 20.00u. Op vrijdag van 07.30u tot 16.00u. en op zaterdag kunt u terecht van 08.00u tot 16.00u. Voor de behandelingen in de avond of op zaterdag tijdens de reguliere openingstijden worden geen extra kosten in rekening gebracht.