Welkom op de website van Tandarts Ede; uw tandarts voor de hele familie!

Tandarts Ede is sinds 2003 gevestigd aan het Burgemeester van Dijkeplein 3 te Ede. In onze praktijk kunt u dagelijks, 6 dagen in de week, terecht voor kwalitatieve hoogwaardige en moderne tandheelkundige zorg. Tandarts Ede heeft uitstekende tandheelkunde en patiënttevredenheid zeer hoog in het vaandel. Wij zullen er alles aan doen om uw behandeling zo prettig mogelijk en naar tevredenheid te laten verlopen.

Voor opmerkingen en/of suggesties kunt u telefonisch bij ons terecht via 0318-617485 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hier kunt u ook gebruik van maken om uw ervaringen met Tandarts Ede kenbaar te maken. 

De mondzorg hanteert maximum tarieven. Dat betekent dat de Nederlandse Zorgautoriteit heeft vastgelegd hoeveel de tandartsen per behandeling maximaal in rekening mogen brengen. De tarievenlijst vindt u onderaan deze pagina.

Declareren van uw nota

Zoals veel zorgaanbieders hebben wij het versturen en innen van uw nota uitbesteed aan Fa-Med. Hiermee kunnen wij ons meer richten op onze kerntaak. De betalingstermijn van is 30 dagen zodat u voldoende tijd heeft om de factuur te voldoen. Fa-Med hanteert wel strikt de betalingstermijn. Al bij de eerste herinnering volgt een verhoging; wij adviseren u daarom het bedrag binnen 30 dagen te voldoen. U dient deze nota te betalen binnen de betalingstermijn die op de nota staat. De betalingsverplichting is niet anders dan als u de nota rechtstreeks van de zorgaanbieder zou ontvangen. Wij willen u er graag op attenderen dat u uw betalingen eenvoudig kunt regelen via www.notavanfamed.nl

 Uitleg Fa-Med

 

Volledige gegevens

Gaat u verhuizen? Geef de adreswijziging dan tijdig door aan onze administratie, aan uw zorgverzekeraar en aan Fa-med. Dit voorkomt namelijk onnodige rente- en incassokosten. Voor een correcte afhandeling is het daarnaast belangrijk dat wij beschikken over het polisnummer of relatienummer van uw ziektekostenverzekering. Heeft u vragen over uw nota dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen; wij geven u graag opheldering bij onduidelijkheid.

 

 

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Tandartsassistent(e) 

 

Functie omschrijving

Wij zoeken een gediplomeerde allround tandartsassistente met werkervaring. Als tandartsassistente werk je volgens de professionele richtlijnen, werkinstructies en protocollen van de organisatie. Deze vacature is voor 24-40u per week. De werktijden vallen binnen de ruime openingstijden van de praktijk.

 

Jouw profiel

  • Je hebt werkervaring in de tandheelkunde
  • je bent flexibel, enthousiast, gemotiveerd en een echte teamplayer
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent representatief
  • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Ede
  • Kennis van Evolution is een pre maar geen vereiste

 

Tandarts Ede biedt jou

  • Een prettige werkomgeving in een moderne professionele praktijk
  • Gevarieerde werkzaamheden
  • Fijne collega's
  • Goede arbeidsvoorwaarden

 

Wat moet je doen om te solliciteren

Wil je ons team komen versterken en voldoe je aan het profiel, dan nodigen wij jou van harte uit om jouw motivatie en Curriculum Vitae te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. M. Hendriks.

 

Publicatiedatum: 23-08-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons Team

Maak hier kennis met onze behandelaars:

Lees meer...

NPPVNMTANTISONVOICalibris erkend Leerbedrijf