Werken bij de leukste praktijk in Ede? Je bent van harte welkom!

Met een kundig, gedreven en gezellig team van tandartsen, mondhygiënistes, stoel-, preventie- balie-assistentes en ondersteunend personeel zorgen wij al bijna 20 jaar, er 6 dagen in de week voor dat onze patiënten de uitstekende mondzorg en service krijgen die ze van ons mogen verwachten. Wij hebben meerdere disciplines in huis, waaronder Implantologie, Parodontologie, Orthodontie en Tandprothetiek en blijven ons waar nodig breed ontwikkelen.

Als tandartsassistente werk je volgens de professionele richtlijnen, werkinstructies en protocollen van de organisatie. Deze vacature is voor 24-32u per week. De werktijden (in overleg) vallen binnen de ruime openingstijden van de praktijk.

Onze mooie praktijk ligt in het centrum van Ede, op loopafstand van het treinstation. Parkeren kan voor de deur.

Heb je zin om je aan te sluiten? Je bent van harte welkom bij Tandarts Ede! Bekijk onze website voor meer informatie: www.tandartsede.nl

Interesse? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae naar mieke@tandartsede.nl.